Regler och villkor

Beställa varor

För att kunna beställa varor hos oss bör du registrera dig, (inget krav), för att vi skall kunna ge dig bättre service. Registreringen är enkel: du väljer ditt eget användarnamn och uppger den information vi behöver för att kunna leverera dina varor. Tänk på att ange rätt e-postadress och telefonnummer för att kunna få orderbekräftelsen och för att vi ska kunna nå dig vid behov. 

När du registrerat dig blir du automatiskt inloggad och kan beställa i vår webbutik. Sök upp den eller de produkter du vill köpa och lägg dessa i din kundvagn. När du valt dina produkter går du vidare till kassan och anger där betalningssätt, etc. All kommunikation på dessa betalningssidor mellan din dator och vår server sker i krypterad form, d.v.s. inga känsliga uppgifter skickas i klartext över Internet. 

När du har fyllt i de nödvändiga uppgifterna och bekräftat köpet skickar vi ut en orderbekräftelse via e-post. Leverans sker normalt inom 2 till 7 vardagar om varan finns i lager. 

Avbeställningar görs via telefon eller e-mail, förutsatt att varan inte redan är skickad. Ange namnet i vilken varan är beställd samt ordernummer och eventuell produkt om enstaka produkter ska tas bort i ordern. 

Är du under 18 år krävs målsmans godkännande för att handla hos oss.

Ångerrätt

Som kund har du rätt att ångra ett köp inom 30 dagar från den dag du tog emot varan, eller en väsentlig del av den. Ångerrätten gäller dock inte datorprogram. Med försegling avses även teknisk plombering (t ex serienummer). Ångerrätt gäller endast om varan är i väsentligen oförändrat skick. Vill du returnera ett köp rekommenderar vi att du använder returformuläret som du hittar under “Kundtjänst” längst ner på sidan.

För att returen ska godkännas måste den returnerade varan vara i väsentligt oförändrat skick. Varan bör förpackas väl, lämpligen i sin originalförpackning med tillhörande inneremballage och tillsammans med eventuella tillbehör. Transportskador på grund av bristfällig emballering debiteras dig som kund. Sätt inga adresslappar direkt på varans förpackning utan lägg originalkartongen i en annan kartong. Vi ser gärna att du uppger orsak till returen samt skickar returnera varan tillsammans med faktura/kvitto (eller en kopia av faktura/kvitto).

Vi återbetalar inom 14 dagar från det vi mottagit returen. Återbetalning sker i första hand alltid till det ursprungliga betalsättet. Du måste själv bekosta returporto. Retur får ej ske som postförskott eller efterkrav. Spara ditt inlämmningskvitto – tänk på att du ansvarar för returförsändelsen!

Pris och produktinformation

Varje produktsida har grundläggande information om produkten och i vissa fall även utökade specifikationer. I de fall då en produktbild inte visar den aktuella färgställningen för en viss produkt, anges detta. Samtliga priser som anges på vår webshop är inklusive 25 % moms. 

Matchbox Teknik & Event AB reserverar sig för eventuella tryckfel gällande pris, tillbehör och produktinformation. 

Vi jobbar kontinuerligt med att uppdatera informationen på vår hemsida och att den ska vara så korrekt som möjligt. För mer information om produkterna rekommenderar vi även tillverkarnas hemsidor gällande exempelvis kompatibilitet med andra produkter. 

Betalning

I samarbete med Klarna erbjuder vi fakturabetalning, delbetalning, kontokortsbetalning samt direktbetalning.Våra fakturor skickas ut via Mejl i samband med att ordern skickas från oss. Fakturan har en förfallotid på 14 dagar. Fakturor till företag skickas per post till angiven fakturaadress och har 30 dagars förfallotid. Mer information och fullständiga villkor om Klarnas betalsätt hittar du hos Klarna.se. I kassan kan man se det totala priset inklusive moms och eventuell fraktkostnad. I kassan hittar du också fullständiga frakt- och betalningsvillkor.

Organisation

Matchbox Teknik & Event AB
Org nr : 556535-4163